Bouman van Bergen heeft natuurvoeding producten voor alle seizoenen

WINTER

Omdat het een koud seizoen is gebruik voeding die verwarmend is, zoals soepen met ghee boter, verwarmende thee en hete cacao. Eet in dit seizoen alleen gekookte gewokte warme groenten, stampotjes etc. Het beste om je te verwarmen is de boerenkool omdat deze zelfs de vorst kan doorstaan met zijn krachtige verwarmende energie. Deze is ook als soep te maken. Neem geen of weinig rauwkost of fruit. het fruit zeker niet nemen welke nu niet in onze streek groeit. Heerlijk om nu te eten zijn de (stoof) peertjes en appeltjes uit ons mooie Nederland. Fruit mag wel gedroogd en dan met water en kruiden verwarmd worden gegeten.

 

Warmte zorgt ervoor dat het lichaam blijft stromen, zodat zich geen ziekte kan vastzetten. Ook je lichaam verwennen met een heerlijk verwarmend badje bijv de Rozemarijnbadolie van Weleda. Nu de kadootjestijd in aantocht is, kun je het beste de BodyLavendel-Moor olie van Hauschka op je verlanglijstje zetten. Dit produkt geeft je huid een heerlijk verzachtend en beschermend laagje bovendien de lavendel ontspant heerlijk, goed om zo’n verwennerijtje voor het slapengaan te doen, of nog heerlijk nasudderen met een mok Yogi thee. sweet dreams.

 

Helemaal van deze wintertijd zijn de huisgemaakte taarten en baksels met heerlijk verwarmende kaneel erin. Heerlijk om ervan te genieten met een mok Kerstthee erbij. Terwijl de kerstboom staat en de kamer zich vult met dennegeur en zoete romantische geuren van de geurzakjes en geurkaarsjes, genieten we van de guurheid en kou die aan de andere kant van onze beslagen ramen plaatsvindt.

 

Heerlijk om in je warme gezellige huiskamer al die folders door te bladeren, om een gezellig Kerstmaal eruit samen te stellen. Weet dat indien er vreemde ingrediënten in voor komen,wij van Bouman van Bergen de aangewezen winkel zijn voor alle specerijen kruiden en speciale melen. Steranijs, jeneverbessen, chili vlokken laurierblaadjes en de wereld beroemde balkenbrij kruiden, rommelkruid en nagelgruis zijn bij ons altijd op voorraad .Uiteraard kan Miriam je ook altijd nog een vegetarisch idee leveren voor een gezond Kerstdiner’Kortom U bent ook in deze wintertijd van harte welkom.

Groetjes van Miriam en Fred

Makkelijk contact opnemen

Vul de Captcha in
captcha

Show Buttons
Hide Buttons
NederlandsEnglishFrançaisDeutsch